Psihoterapia Pranică – nivel 3

Psihoterapia Pranică este o unealtă puternică în vindecarea afecțiunilor psihologice, care poate fi folosită complementar psihologia clinică precum și psihiatria – maestrul Choa Kok Sui

Durata: 2 zile

Cerințe: Vindecarea Pranică Avansată, nivel 2

În ziua de azi, cei mai mulți oameni se luptă cu varii probleme mentale și psihologice precum stresul și anxietatea, până la probleme psihologice severe precum depresia, fobiile și dependențele. Psihoterapia Pranică este revoluționară în tratarea problemelor psihologice deoarece introduce explicații practice și tehnici de înlăturare a gândurilor și emoțiilor negative din sistemul nostru, îmbunățindu-ne astfel sănătatea.

Afecțiunile psihologice reprezintă practic rezultatul acumulării de gânduri și emoții negative, de experiențe traumatice care sunt blocate în Aure și Chakre. În mod normal, eliberarea acestora durează luni sau ani prin intermediul sesiunilor de consult psihoterapeutic clasic, în timp ce prin tehnicile de Psihoterapie Pranică eliberarea se face în mod sigur și rapid, atât sinelui cât și altora. Rezultatul vor fi emoții pozitive, armonizarea relațiilor, un sistem de gândire pozitivă și stimă de sine. Psihoterapia Pranică oferă abilitatea de eliberare sigură și rapidă a gândurilor negative și a emoțiilor precum frica, furia și resentimentele care ne limitează potențialul. Acest curs crează o punte de legătură între minte, corpul fizic și sistemul de energie uman, oferind noi dimensiuni practicilor și metodelor psihoterapeutice tradiționale.

Beneficii:

Învățați tehnici de protecție personală față de gândurile și emoțiile negative ale altora.

Învățați tehnici speciale de transformare a energiilor sexuale ale adolescenților dvs. în inteligență și concentrare.  

Învățați funcțiile psihologice ale chakrelor pentru o mai bună înțelegere a modului în care starea lor ne afectează viața.

Înțelegeți cum gândurile și emoțiile ne afectează comportamentul și modul de gândire.

Învățați cum să vă eliberați de stress și dependență și cum să îmbunățiți relațiile cu soțul/soția, cu familia, prietenii și colegii de muncă.

Învățați cum să creați scuturi folosind propria Aură și chakrele, pentru protecția personală și protecția altora de influența energiei negative.

Învățați și practicați Meditația Inimilor Gemene pentru Sănătatea Psihologică și pentru Starea de Bine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *