Vindecarea pranică avansată – nivel 2

Diferența dintre Vindecarea Pranică de Bază și Vindecarea Pranică Avansată este practic similară cu diferența dintre un medic generalist și un specialist. – Maestrul Choa Kok Sui

Durată: 2 zile

Cerințe: Vindecarea Pranică de Bază – nivel 1

Vindecarea Pranică Avansată este un workshop specializat pentru cei care doresc să devină vindecători mai eficienți și pentru cei care vor să trateze afecțiunile serioase, folosind terapia culorilor.

Vindecarea Pranică Avansată reprezintă un progres major în tehnologia modernă a vindecării prin energie. Conține cel mai avansat sistem de vindecare, folosind prane de culori pentru a obține vindecarea rapidă a unei game largi de afecțiuni. Multe afecțiuni severe pot fi vindecate prin aplicarea Vindecării Pranice Avansate. Cursul acesta vă va explica și Vindecarea Divină. Energia Albă poate fi împărțită în 7 culori, fiecare cu proprietăți și efecte diferite. În Vindecarea Pranică Avansată veți învăța cum să folosiți Pranele de culori în mod eficient pentru recuperarea rapidă, din moment ce aceasta crează un efect mai concentrat asupra corpului energetic, Aura.

Beneficii:

Vindecarea Pranică Avansată este plină de tehnici și metode de folosire a pranelor de culori pentru a produce vindecători foarte rapide.

Învățați să folosiți 6 prane de culori diferite (Roșu, Portocaliu, Galben, Verde, Albastru și Violet)

Învățați scanarea avansată prin care se determină starea, mărimea și mișcarile chakrelor.

Învățați tehnici avansate precum curățarea sângelui, purificarea organelor interne, vindecarea la nivel de maestru.

Multe boli severe precum migrenele, artrita, diabetul, hipertensiunea, astma, blocajul cardiac, cancerul și paralizia, pentru care medicina modernă nu are leacuri permanente, pot fi vindecate.  

Învățați anumite principii ale tehnicilor preventive de vindecare.

Învățați și practicați tehnica puternică a Meditației Inimiilor Gemene prin Vindecare Pranică a Sinelui.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *