Vindecarea pranică prin cristale – nivel 4

Un cristal consacrat poate mări densitatea și intensitatea energiei pranice din chakre, din corpul energetic și din aură.  -maestrul Choa Kok Sui

Durată: 2 zile

Cerințe: Vindecare Pranică Avansată, nivel 2

Pietrele și cristalele au o conștiință naturală care poate fi folosită ca un instrument puternic de vindecare dacă știți cum să le purificați, programați și energizați. Acest curs vă va învăța esența pură a artei și științei care este Vindecarea Pranică pe bază de cristale. Conceptele, principiile și tehnicile sunt bazate pe fapte esoterice valide, explicate într-o manieră clară și simplă.

Cursul se concentrează pe un cristal de quartz pur.

Știința de a lucra cu cristalele le poate face instrumente fantastice de mărire a puterii de vindecare, de adâncire a experiențelor spirituale și de îmbunătățire a nivelului prosperității. De fapt, simpla purtare a unui cristal în culoarea corectă nu este suficientă. Trebuie să știți să îl purificați și să îl programați.

În Vindecarea Pranică pe bază de Cristale, vom discuta calitățile și posibilitățile cristalelor și pietrelor prețioase precum și metodele de folosite ale acestui dar prețios pentru vindecare și spiritualitate. Credem că folosirea cristalelor vă poate mări puterea de vindecare de 200 de ori sau mai mult.

Controlați puterea acestui dar prețios al Mamei Naturi. Folosiți Puterea Cristalelor pentru a vă îmbunătăți puterea de vindecare, spiritualitatea și prosperitatea.

Beneficii:
Învățați care pietre și cristale sunt destinate unui anume scop.

Învățați când să nu purtați cristale.

Învățați tehnici de folosire a cristalelor pentru a trata și scăpa de durerile de cap, febră, artrită, hipertensiune și multe altele.

Învățați cum să vă măriți puterea de vindecare prin folosirea cristalelor.

Învățați despre culoarea cristalelor și modul lor de folosire în vindecarea pranică bazată pe culori

Învățați cum să programați, reprogramați și deprogramați cristale

Cum să folosiți energiile pranice ale culorii cristalelor pentru a facilita vindecarea rapidă

Programarea cristalelor pentru vindecare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *