Maestrul Hector Ramos

Născut în Filipine, Maestrul Hector Ramos a studiat cu Marele Maestru Choa Kok Sui (fondatorul Pranic Healing modern şi Arhatic Yoga) timp de 20 de ani.

Ca unul dintre majoritatea instructorilor seniori din lume, Maestrul Hector a fost implicat în răspândirea Pranic Healing şi a înaltelor învăţături ale Maestrului Choa Kok Sui peste tot în Filipine, India, Europa, Australia, părţi din Asia, şi în Statele Unite.

In timpul cursurilor sale, Hector este cunoscut pentru căldura sa, calmul, umorul, misticismul şi adeziunea la păstrarea unui standard de predare înalt şi  pur.

Ani întregi, el a fost Acharya (mentorul spiritual) responsabil de misiunea Pranic Healing a Maestrului Choa Kok Sui în India şi de Ashram-ul Arhatic Yoga al Maestrului Choa Kok Sui  (India) unde el a ţinut cursuri, retrageri spirituale, programe de predare, meditaţii, grupuri de studiu si şedinţe de hatha yoga. Maestrul Hector este acum responsabil  de misiunea Pranic Healing în Europa, şi călătoreşte des în alte părţi ale lumii.